7 verboden woorden die absoluut niet met hun vrouwen kunnen praten

0 Comments

We bieden gedetailleerde instructies voor mannen om met hun eigen vrouwen te leven in vrede en harmonie. Dus zeg nooit deze 7 zinnen en je zult gelukkig zijn!

Sommige. «Het maakt je niets uit»
Het maakt absoluut niet uit hoe je vrouw er echt uitziet. Zelfs als het op dit moment verre van de koningin van schoonheid is, kan deze uitdrukking op geen enkele manier worden uitgesproken. Vergeet niet dat je metgezel altijd mooi, fris, verleidelijk en verbazingwekkend is.

2. «Je moeder irriteert me»
Dankzij de communicatie van vrouwen met hun moeder is er altijd veel dichter en sterker dan bij mannen. Bovendien neemt hij vaak zijn dochter over en kopieert het gedrag van haar moeder, en herhaalt soms zelfs haar bestemming. Daarom zal geen enkele vrouw aangename woorden zijn over haar moeder, omdat het zo is — De meest intieme en duur.

3. «Je koopt geen Kamagra -bestelling met zenuwen»
Meestal zeggen deze woorden tijdens een lang en lang gevecht wanneer een vrouw naar schandalen, hysterie en snelle uitleg van de relatie gaat. Natuurlijk heeft de man niets zoals deze zin, het is zijn beschermende reactie op huilen en tranen. Maar voor een vrouw een woord met gebroken zenuwen als een rode doek voor een stier. Uiteindelijk weet hij altijd hoe hij zichzelf moet houden, controle, geen diefstal. En punt.

4. «U begrijpt kinderen niet»
En hier is het beter om van tevoren goed na te denken en de kenmerken van de moeders van de moeder niet in twijfel te trekken. Allereerst kan alles rustiger worden besproken en dergelijke radicale conclusies kunnen trekken, en ten tweede is een vrouw gewoon veel meer taken om kinderen te vergroten, dus het is noodzakelijk om haar eigen interactiestijl met hen te creëren.

5. «Je hebt hersteld»
Mannen, je vergeet deze uitdrukking al als een vreselijke droom! Hij wil een vreselijk gevecht, schandaal en dodelijke overtreding? Dan ben je op de goede weg. Maar zo niet, praat dan met je mannelijk libido hoe het verlangen te verhogen vrouw over wat perfect is. En wees niet bang om jezelf te flatteren.

6. «Waar geef je al ons geld uit?»
Anales zijn klein en afschrikken voor meer dan een man die een volledig rapport van zijn vrouw eist voor elke uitgepakte cent. En meestal zijn er voedsel, kinderen, betaling van het appartement en andere gezinsbehoeften. Misschien proberen mannen een maand van iemand anders om voor het huishouden, kinderen en boekhouding te zorgen en vervolgens hun vrouwen de schuld te geven?

7. «Ik werd je beu»
Kortom, deze uitdrukking betekent de val van het huwelijk en relaties. Zelfs wanneer een staat van vermoeidheid, monotonantie en ontevredenheid verschijnen — Deze problemen moeten samen worden opgelost, niet het vorige feit dat je eigen vrouw heeft gesteld en alle verantwoordelijkheid voor de verdere loop van de gebeurtenissen op haar armen verplaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent Comments

No comments to show.

Categories